× OS Property support center

OS Slider module

  • Mr. Dam
  • Mr. Dam's Avatar Topic Author
  • Away
  • Administrator
  • Administrator
More
4 years 1 month ago - 2 years 8 months ago #48874 by Mr. Dam
OS Slider module was created by Mr. Dam
Dear everyone,
Update from OS Property 2.9.0: New version of Content slider module - 25th August 2015
Update from OS Property 2.8.4: New version of Content slider module.
From version 2.7.x, we have changed the logic relation between properties and categories. So all the add-ons like Random Properties, Search, Slideshow... modules have been updated too.
We send you the module "OS Slider" for OS Property 2.7.x. If you are using OS Property 2.7.x or greater, you can download and install into your site to get update. If you are using OS Property older than 2.7.x, you don't need to get this version.
Thank you very much for using OS Property
Dam
Attachments:
Last edit: 2 years 8 months ago by Mr. Dam.
The following user(s) said Thank You: JOYCE, chris

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 1 month ago #49423 by Gosaleng
Replied by Gosaleng on topic OS Slider module
:huh: Thanks, have loaded module, but what does really do?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 3 weeks ago #50123 by JOYCE
Replied by JOYCE on topic OS Slider module
It is really a new module for Osproperty 2.7.1?
Because the module version show up the number 1.0 and copyright 2012
See screen shot
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Mr. Dam
  • Mr. Dam's Avatar Topic Author
  • Away
  • Administrator
  • Administrator
More
4 years 3 weeks ago #50126 by Mr. Dam
Replied by Mr. Dam on topic OS Slider module
Hi Joyce,
Sorry you, because it's a free module (not included in OS Property package), so we don't update new version for it.
Thanks
Dam
The following user(s) said Thank You: andy

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 10 months ago - 3 years 10 months ago #53480 by andy
Replied by andy on topic OS Slider module
what am I supposed to put in the source setting as I have no images showing on my slideshow
Last edit: 3 years 10 months ago by andy.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Mr. Dam
  • Mr. Dam's Avatar Topic Author
  • Away
  • Administrator
  • Administrator
More
3 years 10 months ago #53499 by Mr. Dam
Replied by Mr. Dam on topic OS Slider module
Hi Andy,
When the images don't show on the Slideshow, you should check the "Source from" of the slideshow. There are 2 "source from" options. From Properties IDs and from Search criteria.
If you select source from is Properties IDs, you should enter ID number of properties.
If you select Search criteria, you must enter other IDs number of category, property type...
Please try this and get back to me.
Thanks
Dam

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 10 months ago #53514 by andy
Replied by andy on topic OS Slider module
thanks for the reply, so do I just put the numbers in like this

1,2,3,4,10,34

if not then how

thanks

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 10 months ago #53847 by Dragan
Replied by Dragan on topic OS Slider module
Mine OS Property Slide Show doesn't work out of the box.
I played with Properties and Search criteria but it doesn't help. I entered ID numbers like 1,2,3 but the properties are not shown.
I only see the slide frame and it's like loading.
I noticed in the code when I compared to yours code that I'm missing properties listed between these lines:
<!-- MAIN CONTENT --> 
      <div class="lof-main-wapper" style="height:300px;width:650px;">
                  
      </div>
<!-- END MAIN CONTENT -->
Any idea?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 10 months ago - 3 years 10 months ago #54133 by Dragan
Replied by Dragan on topic OS Slider module

Dragan wrote: Mine OS Property Slide Show doesn't work out of the box.
I played with Properties and Search criteria but it doesn't help. I entered ID numbers like 1,2,3 but the properties are not shown.
I only see the slide frame and it's like loading.
I noticed in the code when I compared to yours code that I'm missing properties listed between these lines:

<!-- MAIN CONTENT --> 
      <div class="lof-main-wapper" style="height:300px;width:650px;">
                  
      </div>
<!-- END MAIN CONTENT -->
Any idea?

Hi, I sorted out.
I did a woraround and hard coded and now it works marvelously.
Last edit: 3 years 10 months ago by Dragan.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Mr. Dam
  • Mr. Dam's Avatar Topic Author
  • Away
  • Administrator
  • Administrator
More
3 years 10 months ago #54161 by Mr. Dam
Replied by Mr. Dam on topic OS Slider module
Hi,
Please submit ticket and send your site information with super admin account. I will check the issue for you
Thanks
Dam

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: Mr. DamNguyen Phu Quan