× Please post all pre-sales questions of all products on this forum

converse amsterdam

  • Jerome Johnson
  • Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
2 weeks 2 days ago #129834 by Jerome Johnson
converse amsterdam was created by Jerome Johnson
Met behulp van een converse amsterdam asymmetrische yin en yang van zwart / wit en wit / zwart polka dot panelen op de linker en rechter sneaker, roept elke schoen dan ook de eerder genoemde dierenprints - zebra en cheetah - aan voor nog meer wilde detaillering. De visie van oprichter Kyle Ng: "Brain Dead is niet één persoon en het is ook geen idee. Het zit in de ruimte tussen mensen." verschijnt vervolgens op de vossen van de tussenzool om het uiterlijk te voltooien.

Nu gaan Ng en Brain Dead weer terug naar de samenwerkende sfeer en werken ze met Converse aan een speciaal paar Chuck 70's die gebruikmaken van een overvloed aan krachtige prints uit de archieven van Converse, converse babyschoenen die dateren uit 1983.Elk canvaspaneel op elke schoen biedt iets anders: de linkerschoen heeft zebra aan de mediale zijde, zwart / witte polka dots op de tong en klassieke eendencamo aan de mediale zijde, terwijl de rechterschoen kiest voor een converse chuck taylor wit cheetah-patroon aan de zijkant.

Het rare is dat, omdat dit klassieke patronen zijn, het in harmonie samenwerkt." De schoenen zullen ook vergezeld gaan van een speciale collectie tassen en kleding van dezelfde merknaam. Als je een fan bent van het maken van een statement met je schoenen, zullen deze luide Converse verkrijgbaar zijn in de winkels die worden vermeld onder 26 oktober, in de detailhandel voor $ 110 USD.Na de onlangs bevestigde samenwerking Air Force 1 met Nike, richt Carhartt converse chuck taylor zwart zijn aandacht op een driedelige set Converse One Star s.

Een gestanste Converse One Star trekt de middenvoet van elke kleur aan om de look af te maken, met een gebruikelijke look voor de enthousiaste fans van het merk. Geniet van een eerste blik op het werk van deze gewaardeerde combinatie hieronder en verwacht een release op donderdag 20 september.De tijdloze constructie van de populaire Chuck 70 van Converse en de robuuste materialen van de producten van Carhartt WIP komen samen, omdat de twee samenwerken om een nieuwe Gore-Tex Chuck .

70 te produceren in zowel zwart als wit. De partners hebben alleen hun gezamenlijke inspanningen geplaagd, maar uit de afbeeldingen die tot nu toe beschikbaar zijn, lijken de nieuwe trappen een weerbestendig bovenwerk in één kleur te hebben met een streep van visueel reflecterend materiaal op de converse dames hiel en een gedurfde merknaam Gore -Tex sloeg aan de zijkant. Het zwarte paar doet dan een beroep op gewaagde gele biesjes en veters voor accenten, terwijl het witte paar kiest voor frisse oranje hits.

Elke colorway wordt vervolledigd met een herhalende logoprint op de eerder genoemde hielstrip en een eenvoudige wit / grijze tussenzool. Als u een all-weather paar in uw rotatie nodig hebt, kunt u verwachten dat deze nieuwe Carhartt Converses 21 februari verschijnen, exclusief in de Carhartt WIP-webwinkel en op hun winkellocaties.Consistente medewerkers Carhartt WIP zijn zeker
File Attachment:
veel meer dan hun naamgenoot op het gebied van werkkleding.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: Tuan Pham NgocGiang Dinh TruongMr. Dam